Hodges University Logo dianggo dina Header

Éféktivitas Lembaga sareng Panilitian

Pernyataan misi

Misi Kantor Éféktivitas Institusi sareng Panilitian nyaéta nyayogikeun pitunjuk dina pamekaran sareng palaksanaan perencanaan, penilaian, sareng kagiatan panilitian institusional anu bakal ngakibatkeun paningkatan kualitas kelembagaan sareng pencapaian misi.

Statistik Enrollment Tumiba 2020

Total Pendaftaran ku Lokasi Kampus

Jumlah Enrollment 760
Asup-Kampus 51.2% 389
Online / Self-Paced 48.8% 371
Total Siswa Anu Milarian Gelar 92.1% 700
Total Siswa ESL 7.9% 60
Veterans 17.1% 130

Total Pendaftaran ku Tingkat Akademis

Jumlah Enrollment 760
Murid Sarjana 78.3% 595
Murid sarjana 13.8% 105
Murid ESL 7.9% 60

Total Pendaftaran ku Génder (Sadaya Murid)

awewe  64.7% 492
lalaki 35.3% 268

Total Pendaftaran ku Balapan / Étnis (Sadaya Siswa)

Hispanik  35.9% 273
Hideung, Non-Hispanik 12.4% 94
Bodas, Henteu Hispanik 36.3% 276
Lain / Campuran 3.7% 28
teu dikenal 11.7% 28

Total Pendaftaran ku Balapan / Étnis (Siswa Anu Milarian Gelar)

Hispanik 32.1% 225
Hideung, Non-Hispanik 13.5% 94
Bodas, Henteu Hispanik 38.0% 266
Lain / Campuran 3.7% 26
teu dikenal 12.7% 89

Total Pendaptaran dumasar Umur (Sadaya Murid)

Umur Siswa Rata-rata 33
<= 23 15.3% 116
24-34 48.0% 365
35-45 25.9% 197
> = 46 10.8% 82

Total Pendaptaran dumasar Status (Siswa Anu Milarian Gelar)

Sapanjang waktos  66% 462
Paro waktos 34% 238

Statistik Fakultas ragrag 2020

Fakultas dumasar Génder (Program Gelar)

awewe  50.6% 40
lalaki 49.4% 39

Fakultas dumasar Status (Program Gelar)

Sapanjang waktos  31.6% 25
Ditambahkeun 68.4% 54

Fakultas dumasar Gelar pangluhurna (Program Gelar)

Sarjana 2.5% 2
Master 35.5% 28
setasion 62.0% 49

Program Diajar ku Fakultas Sarjana

% Kursus % Jam Kiridit
Sapanjang waktos 38.2% 39%
setasion 61.8% 61%

Program Diajar ku Fakultas Pascasarjana

% Kursus % Jam Kiridit
Sapanjang waktos 50.8% 49.5%
setasion 49.2% 50.5%

Statistik Kursus ragrag 2020

Rata-rata Ukuran Kelas Sarjana (tanpa Upower / SPL)

  • HASIL UNDERGRADUATE CLASS SIZE: 8

Rata-rata Ukuran Kelas Pascasarjana (tanpa Upower)

  • SADIRAN KELAS GRATIS SIZE: 6

Ukuran Kelas ESL Rata-rata

  • AVERAGE ESL CLASS SIZE: 16

2019-2020 IPEDS Ragrag Enrollment Rasio Mahasiswa-ka-Fakultas 

12: 1

Translate »