Hodges University Logo dianggo dina Header

Di Bumi atanapi Di Luar Negeri, Kami Ngadukung Militer Urang!

Di Universitas Hodges, anjeun bakal mendakan yén janten Militér Friendly sanés ngan ukur hal anu urang sebutkeun, éta mangrupikeun tingkat pangrojong anu jauh ngalangkungan kelas. Ti pusat veteran khusus, tempat parkir anu pikaresep, program khusus, sareng jasa pangrojong anu tetep, urang modél komitmen urang ka anjeun sareng kulawarga ti mimiti kesan dugi ka tingkat éksékutip.

Salaku tambahan, kami parantos dikenal salaku Sakola Friendly Militer Emas 2019-2020, 2018-2021 Militer Times Pangsaéna pikeun Vets College, Pamilon Pita Konéng, Tulisan 911 GI Bill® jeung Sakola Pasangan Ramah Militer pikeun dédikasi urang pikeun ningkatkeun kahirupan urang Militer Aktip, Veterans, sarta Kulawarga Militér.

Universitas Hodges mangrupikeun perguruan tinggi anu reueus ku militér. Kolase murid militér sareng lulusan

Hodges mangrupikeun Pilihan Anu Top pikeun Siswa Militér sareng Samaun

 

  • Kurikulum-Diideuan Tenaga Kerja.
  • Pamilon Pita Konéng.
  • Disebat “Top 40 Colleges Pangsaéna di Florida".
  • Kampus Ramah Militer / Samaun sareng w / Pusat Samaun khusus.
  • 12 Persén Sadaya Sadayana Siswa Anu Kungsi Militer.
  • ngaranna Militer Times Pangalusna 2018-2020.
  • Universitas Non-Untung.
  • Hiji Kelas Per Bulan Format Pokus Hyper bari ngamungkinkeun Enrolment lengkep atanapi Bagian-waktos.
  • Sertifikasi anu dilebetkeun di jero urang Program Gelar.
  • 30 Taun Ngalayanan Pendidikan Tinggi siswa.
  • Kelas ditawarkeun online, Asup-Kampus, Campuran, atawa TEC formatna Kelas TEC ngamungkinkeun anjeun kabébasan pikeun nyandak sababaraha kelas langsung mana di dunya.

Layanan Dukungan

Dukungan Samaun Cicih Kelas

Universitas Hodges bangga ka murid militér sareng Samaun kami sareng éta nunjukkeun. Tina tempat parkir anu ditunjuk pikeun militér dugi ka kamar rec khusus, kami yakin dina nyayogikeun suasana anu raoseun pikeun mahasiswa militér sareng veteran nalika aya di kampus kami.

Salaku tambahan, kami nyayogikeun jasa dukungan, bantosan sareng prosés lamaran kami, bantosan bantuan keuangan khusus spésteran, sareng ngabantosan ngarancang jalur pikeun kasuksésan anjeun. Kami terang peralihan ti prajurit ka murid henteu sering gampang tapi kami sareng anjeun unggal jalan.

Pangrojong Kulawarga Militer

Kami ngabagéakeun pasangan militér sareng kulawarga anu milari dukungan sareng tempat anu tiasa disebat bumi nalika jalma anu dipikacinta ngalayanan angkatan bersenjata. Janten hiji Paguron luhur Militer Militer, kami nawiskeun seueur jasa anu sami kanggo para veteran ka kulawargana ogé.

Naha anjeun atanapi kulawarga anjeun peryogi dukungan sareng ngabantosan kauangan, milarian padamelan, konsultasi kaséhatan méntal, atanapi dukungan peralihan, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun sadayana. Sumberdaya sayogi di kampus sareng di jero komunitas. Sumberdaya ieu nawiskeun solusi pikeun ampir naon waé tantangan anu anjeun nyanghareupan salaku anggota militér. Kami nawiskeun program gelar full-time sareng paruh waktu, seueur anu tiasa anjeun nyandak online. Janten sanaos anjeun henteu yakin sabaraha lami anjeun bakal aya di daérah kami, anjeun masih tiasa ngarengsekeun gelar anjeun. Fokus kana kasuksésan anjeun, kami didieu pikeun ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun kahirupan anu anjeun bayangkeun.

Bantuan SPP pikeun Siswa Militér sareng Samaun

Ngagunakeun Manpaat VA Anjeun

Di Hodges, kami terang pentingna pikeun anjeun pikeun ngamangpaatkeun Mangpaat VA anjeun. Kami berpengalaman ngabantosan anjeun ngatur prosés aplikasi GI Bill® pasca-9/11. Naha anjeun mumpuni pikeun 100% tunjangan atanapi tingkat tunjangan anu sanés, kami komitmen pikeun ngabantosan anjeun mendakan seueur dana pikeun pendidikan anjeun. Kusabab kitu urang ogé ilubiung dina Program Pita Konéng ditawarkeun ku Departemen Urusan Samaun anu ngabantosan sasak antara sela-9/11 GI Bill® sareng pembiayaan anu dibutuhkeun pikeun pendidikan tinggi anjeun.

Sadaya anggota jasa tugas anu aktif kedah nyarios sareng Petugas Layanan Pendidikan atanapi pembimbing militér pikeun nampi persetujuan sateuacan ngadaptar di Hodges University. Pangakuan HU na pembimbing bantuan kauangan ogé sayogi pikeun ngajawab patarosan anjeun.

Diskon SPP Militér

Nalika anjeun milih Hodges, anjeun bakal nampi diskon SPP tina $ 100 per jam kiridit kanggo para veteran anu henteu layak pikeun kauntungan pendidikan VA atanapi diskon SPP tambahan. Kaseueuran veteran nampi kauntungan pendidikan antara 40 sareng 100 persén. 

Kami ogé nawiskeun diskon SPP kanggo militér aktip. Taroskeun ka kami kumaha anjeun tiasa nampi Ngurangan $ 250 per jam kiridit tingkat SPP normal urang.

Salaku tambahan, Staf VSC anu terampil urang bakal kerja keras pikeun ngabantosan anjeun ngaidéntifikasi bantuan keuangan pikeun anu anjeun cocogkeun sahingga anjeun tiasa nyandak léngkah salajengna dina ngahontal Sukses Anjeun. Kami salah sahiji ti sababaraha universitas anu nawiskeun jasa pikeun veteran militér kami, sareng kami reueus aya di dieu pikeun ngalayanan anjeun nalika anjeun nyandak léngkah salajengna dina jalur karir anjeun.

Dana Bantuan SPP Militér

Dana Bantuan SPP (TA) mangrupikeun sumber unik tina bantosan finansial anu sayogi pikeun anggota Layanan anu layak. Keuntungan TA dilarapkeun kana rekening murid sateuacan aya bantuan kauangan tambahan anu mahasiswa layak nampi.

Murid ogé didorong pikeun ngadaptar bantosan kauangan pikeun nangtoskeun naon sumber sanés anu aranjeunna layak nampi. Pikeun kéngingkeun bantuan kauangan féderal, propinsi, sareng lembaga (kalebet seueur beasiswa), lengkepan Aplikasi Gratis kanggo Bantuan Siswa Federal (FAFSA). Pikeun ngadaptarkeun bantosan kauangan, anjeun kedah nyiptakeun KTP Federal Student Aid atanapi FSA ID di Halaman wéb FSAID sareng kirimkeun FAFSA di fafsa.ed.gov.

Tong hariwang upami Bantuan SPP atanapi Bantuan Keuangan katingali matak lieur. Staf Pusat Layanan Veteran Hodges nyaéta didieu pikeun ngabantosan anjeun sareng Bantuan SPP anjeun sareng bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés pembiayaan pendidikan anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu!

Bantuan SPP Angkatan Udara

Anjeun tiasa ngadaptar Bantosan SPP online di Pusat Pendidikan Virtual Angkatan Udara. Anjeun kedah ngadamel nami pangguna sareng kecap akses sateuacan aksés kana pamundut TA online.

Pikeun ngadaptar TA, turutan léngkah ieu:

  • Pilih Alesan pikeun Pénta
  • Pilih nami Sakola
  • Lebetkeun Tanggal Istilah
  • Lebetkeun Émbaran Kursus
  • Lebetkeun Waragad Pendaftaran
  • Verifikasi Inpormasi TA sareng Kirimkeun Pamundut

Saatos pamundut anjeun disatujuan, anjeun bakal nampi bewara ngeunaan formulir TA anu disatujuan. Formulir anu disahkeun bakal ngagaduhan tandatangan anu disatujuan. Akhirna, anjeun kedah ngirimkeun salinan formulir TA anu disatujuan ka Kantor Kasir.

Bantuan SPP Angkatan Darat

  • Nyuhungkeun Bantosan SPP
  • Saatos pamundut anjeun parantos disatujuan, anjeun bakal nampi bewara ti GoArmyEd.
  • Upami pamundut TA henteu disatujuan, GoArmyEd bakal nyayogikeun alesan ogé pilihan.
  • Akhirna, anjeun kedah ngirimkeun salinan formulir TA anu disatujuan ka Kantor Kasir.

Bantuan SPP Angkatan Laut

  • Hubungi penasihat Angkatan Laut Angkatan Laut anjeun pikeun kéngingkeun konseling pendidikan sareng pikeun nangtoskeun kursus naon anu bakal dipénta pikeun Bantuan SPP.
  • Lengkepan formulir Aplikasi TA sareng balik ka Kantor Angkatan Laut Angkatan Laut anjeun kanggo diolah.
  • Akhirna, anjeun kedah ngirimkeun salinan formulir TA anu disatujuan ka Kantor Kasir.

nganjang ka Halaman wéb Navy College kanggo inpormasi lengkep.

Bantuan Pulo Corps Kelautan

  • Anjeun kedah ngadaptar sareng nampi otorisasina tertulis pikeun TA ngalangkungan kantor pendidikan anu saé sateuacan pendaptaran.
  • Akhirna, anjeun kedah ngirimkeun salinan formulir TA anu disatujuan ka Kantor Kasir.

nganjang usmc-mccs.org kanggo inpormasi lengkep.

Bantuan SPP Pangawal Basisir

  • Institut USCG sareng Pusat Pangembangan Profesional Angkatan Laut AS Ngalatih Pitulung SPP.
  • Coast Guard Institute nyatujuan Aplikasi TA sareng ngaluarkeun formulir Otorisasi TA.
  • Anjeun kedah ngirimkeun salinan formulir TA anu disatujuan ka Kantor Kasir.

Didatangan: éta Halaman wéb Navy College atawa Situs wéb VA Mangpaat kanggo inpormasi lengkep.

Bentuk Alternatip tina Pitulung SPP

Bantuan SPP sanés hiji-hijina sumber bantosan kauangan anu sayogi pikeun murid militér sareng Samaun. Aya sababaraha jinis bantuan kauangan, diantarana hibah sareng beasiswa, diajar-kerja, sareng pinjaman.

Program Bantuan Keuangan anu sayogi diantarana:

Kanggo inpormasi lengkep, didatangan Hodges U halaman bantuan kauangan.

Puseur Pelayanan Veterans Dr. Peter Thomas

Puseur Pelayanan Veterans Dr. Peter Thomas

Nalika anjeun sumping ka Universitas Hodges, kami ngajak anjeun nyéépkeun waktos di Pusat Layanan Samaun (VSC) dimana anjeun tiasa ningali nyalira kumaha kahirupan di Hodges. Misi Dr. Peter Thomas Veterans Services Center nyaéta nyayogikeun lingkungan anu ramah sareng informatif pikeun para veteran sareng kulawargana. Di Kantor Layanan Samaun kami (VSC), anjeun bakal nampi dukungan sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng dana pendidikan ogé pitunjuk ngeunaan penyesuaian kahirupan mahasiswa sareng masarakat sipil. Naha anjeun ngiringan kampus Naples atanapi Fort Myers, atanapi bahkan Online, anjeun bakal mendakan Staff Pusat Layanan Samaun siap ngabantosan anjeun.

Naha VSC di Hodges penting pisan? Kami parantos mendakan yén salah sahiji tantangan anu paling hébat pikeun nyanghareupan murid veteran nyaéta mendakan rasa milik sareng tujuan. Kami ngartos seueur veteran anu sono kana silaturahim anu aranjeunna rasana nalika jasa sareng terang yén anjeun nyobian milarian léngkah salajengna dina kahirupan anjeun. Yakin, nalika anjeun netep deui kana kahirupan sipil, anjeun aya di perusahaan anu saé. Earl Hodges, nami universitas, mangrupikeun Samaun sareng sumanget pikeun nyayogikeun pendidikan anu luar biasa pikeun para veteran urang, sareng seueur wali, fakultas, sareng staf di Hodges U ogé veteran.

Staf Pusat Layanan Veterans aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun transisi anu nangtang ieu ku nyayogikeun tempat pikeun komunitas militér urang pikeun pendak sareng nyarioskeun pangalaman aranjeunna. Kasempetan pikeun kenal sareng anggota jasa militér sanésna bakal ngabantosan anjeun milari rasa milik anjeun anu kedah hasil dina tujuan pendidikan tinggi anjeun.

Saha Dr Peter Thomas?

Kami namina Pusat Jasa Veteran kami saatos Dr. Peter Thomas, narator anu unggul pangajén sareng Samaun Perang Dunya II anu ogé Penduduk Naples ti 1996 dugi ka 2016. Dina 1943, saatos lulus ti SMA, anjeunna ngagabung sareng Angkatan Darat Amérika Serikat sareng janten sareng Divisi Infanteri Kahiji dina lima kampanye Éropa. Thomas nampi seueur penghargaan pikeun jasana, kalebet lima bintang perang, hiji kanggo unggal kampanye, Star Perunggu, Ungu Jantung, Unit French Croix de Guerre, sareng Belgian Fourragère.

Thomas nyéépkeun 13 taun salaku berita jangkar pikeun BPS sateuacan angkat ngudag dokumenter sareng karya narasi lengkepna. Thomas neraskeun karyana naratif sareng parantos nyayogikeun pagawéan sora-sora pikeun sababaraha komérsial sareng program tipi, dokumenter, sareng jaringan olahraga sapertos ESPN. Anjeunna bahkan nyayogikeun sora pikeun Philips HeartStart otomatis defibrillator éksternal (AED).

Karep Thomas pikeun anu ngalayanan militér henteu pernah lirén, sareng di 2004, Hodges namina anjeunna Kamanusaan taun. Dina taun anu sami, anjeunna ogé ditunjuk janten Dokter Asasi Manusa anu terhormat. Sanaos Peter pupus dina bulan April 2016, warisan na tetep dina Peter sareng Stella Thomas Scholarship, anu nyayogikeun dukungan kauangan ka para veteran militér anu ngudag gelar sarjana atanapi master.

Christin Olsen: Samaun Tempur sareng Bangga Hodges U Pascasarjana

Naon tantangan pangbadagna anu anjeun nyanghareupan sareng kumaha anjeun méréskeunana?
"Pangsiun médis kuring sesah pisan kanggo kuring pikeun ngungkulan. Kuring nyéépkeun sababaraha bulan di bumi ngaraos hanjakal sareng ngaraos siga hirup kuring parantos langkung ti 30 taun. Kuring ngagaduhan rencana sareng tujuan khusus pikeun kahirupan kuring. Pangsiun médis tina karir anu kuring resep pisan sanés salah sahijina. Dina hiji dinten, nalika nganggo piyama kuring, siang, kuring merhatoskeun putra abdi meniru naon anu kuring lakukeun sareng éta ngajantenkeun kuring - ieu sanés awéwé anu kuring hoyong anak kuring carioskeun. Janten, kuring mimiti nalungtik kampus lokal sareng murag asih sareng Universitas Hodges. Kahirupan henteu réngsé pikeun kuring, éta ngan dimimitian! ”

Naon hartosna gelar sarjana di Hodges kanggo anjeun?
"Éta hartosna pisan. Kuring ngarasa éta bakal muka seueur panto sareng ngabantosan kuring mendakan karir énggal anu bakal kuring cinta. Kuring ngarasa gumbira ngeunaan masa depan kuring jeung sagala rupa anu aya di éta. ”

Ngadukung Veteran Kami

Kami nawiskeun program beasiswa ogé program Pusat Samaun pikeun murid militér urang sareng kulawargana. Upami anjeun hoyong ngadukung veteran kami, pencét di dieu pikeun nyumbang:

Kontak Pusat Samaun

4501 Boulevard Kolonial, Benteng Myers, FL 33966

Telepon: (239) 482-0019 Fax: (888) 320-7431

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna. 

Abdi bangga kana prestasi kuring, sareng kuring salawasna ngabagi pangalaman kuring sareng murangkalih sareng déwasa anu berjuang sareng karirna atanapi milari naséhat. Gelar kuliah kuring nyayogikeun rasa kahontal anu mangaruhan kuring ngalakukeun hal-hal sanés tanpa sieun gagal.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Pangalaman kuring luar biasa di Hodges. Staf sareng fakultas anu saé dina sagala aspek, sareng kuring rumaos nampi pendidikan anu berharga anu kuring anggo. Hodges mangrupikeun universitas anu saé pikeun panerapan katerampilan anu dipelajari sareng ngajarkeun katerampilan kahirupan nyata sareng pangetahuan di dunya ayeuna.
Translate »