Hodges University Logo dianggo dina Header

Format Pangiriman Gelar

O = Sadaya Program dina Program Gelar ieu tiasa Rengse Sepinuh Online

B = Program dina Program Gelar nyaéta Hybrid / Campuran. Sababaraha Kursus tiasa Rengse Sapinuhna Online sareng Sababaraha Kursus Kedah Rengse Di Kampus.

C = Sadaya Program dina Program Gelar ieu kedah lengkep dina Kampus.

Program program O B C
AA - Studi Umum nuhun nuhun teu
AA - Fokus Kaadilan Pidana nuhun teu teu
AA - Digital Design and Graphics Focus nuhun nuhun teu
AA - Fokus Élmu Kaséhatan teu nuhun teu
AS - Akuntansi nuhun nuhun teu
AS - Administrasi Bisnis nuhun nuhun teu
AS - Téhnologi Informasi Komputer nuhun nuhun teu
AS - Layanan Médis Darurat teu nuhun nuhun
AS - Administrasi Kantor Kaséhatan nuhun teu teu
AS - Komunikasi Profesional nuhun nuhun teu
AS - Studi Paralegal nuhun teu teu
AS - Asistén Terapi Fisik teu teu nuhun
BS - Akunting nuhun nuhun teu
BS - Psikologi Terapan nuhun teu teu
BS - Administrasi Bisnis nuhun nuhun teu
BS - Téhnologi Informasi Komputer nuhun nuhun teu
BS - Kaadilan Pidana nuhun teu teu
BS - Keuangan nuhun nuhun teu
BS - Élmu Kaséhatan teu nuhun teu
BS - Kaséhatan Svs. Admin nuhun teu teu
BS - Studi Antardisiplinér nuhun teu teu
BS - Studi Hukum nuhun teu teu
BS - Manajemén nuhun nuhun teu
BS - Pemasaran Modern sareng Merek nuhun nuhun teu
BS - Cybersecurity / Networking nuhun nuhun teu
BS - Perawat teu teu nuhun
BS - Pangembangan Parangkat Lunak nuhun nuhun teu
Sértipikat - AutoCAD Drafting nuhun nuhun teu
Sertipikat - Desain Animasi nuhun nuhun teu
Sertipikat - Manajemén basis data nuhun nuhun teu
Sértipikat - Software E-Business nuhun nuhun teu
Sértipikat - Usaha E-Usaha nuhun nuhun teu
Sértipikat - EDiscovery / Litigation nuhun teu teu
ESL - Inggris salaku Bahasa Kadua nuhun nuhun nuhun
Sértipikat - Cybersecurity nuhun nuhun teu
Sertipikat - Diversity, Kapamimpinan Kalebet Kasetaraan nuhun teu teu
Bijil - Akuntansi Forensik / Ujian Panipuan nuhun nuhun teu
Sertipikat - Produksi Desain Grafis nuhun nuhun teu
Sértipikat - Dukungan Meja Pitulung nuhun nuhun teu
Sertipikat - Dukungan Téhnologi Informasi nuhun nuhun teu
Sertipikat - Spesialis Jaringan nuhun nuhun teu
Sertipikat - Program Perawatan Kasadaran Nyiksa Bahan nuhun teu teu
Sertipikat - Pangalaman Pamaké / Desain Wéb nuhun nuhun teu
JM - Juris Master nuhun teu teu
Master - Akuntansi nuhun teu teu
Master - Administrasi Bisnis nuhun nuhun teu
MS - Psikologi Positip Terapan nuhun teu teu
MS - Konseling Kaséhatan Méntal Klinis nuhun Leres * teu
MS - Manajemén nuhun nuhun teu
  • Mangga parios sareng pembimbing panarimaan anjeun kanggo inpormasi anu paling mutakhir.
  • * Minimal 12 Siswa.

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna.

Gelar Élmu Kaséhatan Universitas Hodges kuring nyayogikeun batu léngkah nuju sakola lulusan sareng karir kuring dina bidang médis Kylee Cromie BS Élmu Kaséhatan
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Pangalaman kuring luar biasa di Hodges. Staf sareng fakultas anu saé dina sagala aspek, sareng kuring rumaos nampi pendidikan anu berharga anu kuring anggo. Hodges mangrupikeun universitas anu saé pikeun panerapan katerampilan anu dipelajari sareng ngajarkeun katerampilan kahirupan nyata sareng pangetahuan di dunya ayeuna.
Translate »