Hodges University Logo dianggo dina Header

Tarip SPP sareng Biaya Universitas Hodges

Wilujeng sumping di Hodges University! SPP sareng biaya Hodges teras janten sababaraha anu panghandapna di antara lembaga swasta di nagara Florida. SPP tiasa dikirangan ku beasiswa, hibah, sareng diskon SPP. Pinjaman sareng hibah féderal, ogé bantuan kauangan nagara ti jurusan pendidikan, ogé sayogi.

Hayu urang Candak Nyata - Naon Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Biaya SPP Disumputkeun Dina Apel Pikeun Babandingan Apel.

Naha anjeun terang yén aya aturan anu béda pikeun kumaha universitas umum sareng swasta diperyogikeun pikeun ngirim SPP? Paguron luhur diidinan ngirim biaya bersih, anu sering disebut "SPP Dina Nagara," sedengkeun lembaga nirlaba swasta diperyogikeun daptar tingkat SPP per jam. Salaku tambahan, universitas negeri henteu teras-terasan jelas ngeunaan biaya tambahan sareng biaya anu tiasa ditaksir ka murid saatos aranjeunna pendaptaran. Di Hodges, kami hoyong mastikeun yén siswa jelas ngartos nilai pendidikan anu dicandak.

Sakola Nilai Terbaik namina Hodges University Paling Murah

skenario 1

Murid anu ngabandingkeun program RN di Hodges University sareng kampus masarakat. Dina perbandingan sirah-ka-sirah, Hodges sigana langkung seueur biaya pikeun program anu sami. Anu teu disadarikeun ku mahasiswa nyaéta perguruan tinggi komunitas nawiskeun gelar RN dua taun sedengkeun Hodges nawiskeun dunungan anu dipikaresep sareng kamungkinan Sarjana Élmu di Perawat. Program kami ogé kalebet SPP, buku, laboratorium, seragam, sareng stétoskop, sedengkeun perguruan tinggi komunitas tiasa ngeusi biaya tambahan pikeun barang-barang ieu. Salaku tambahan, bari duanana program peryogi kursus prasyarat, program kami ditawarkeun dina waktos anu langkung gancang, dina setting ukuran kelas alit, sareng diajarkeun salami jam nalika sawawa anu damel tiasa sumping.

skenario 2

Murid anu ngabandingkeun Universitas Hodges sareng universitas 4 taun umum ningali tingkat anu diiklankeun, rata-rata $ 240 per jam kiridit pikeun gelar sarjana. Dibandingkeun sareng harga Hodges anu dipasang $ 595, ieu katingalina sapertos perjanjian anu hebat, tapi hayu urang ngagali sakedik langkung jero. Mimiti, tingkat éta ngan ukur diterapkeun upami anjeun aya di nagara bagian. Rata-rata harga pikeun mahasiswa negeri anu ngiringan universitas umum 4 taun umum, sakitar $ 800. Di Universitas Hodges, anjeun mayar anu sami per tingkat jam kiridit ti mana waé di dunya.

Tingkat dasar Hodges nyaéta $ 595, tapi ku inti kami ditambah opat modél anjeun kéngingkeun 16 sks pikeun harga 12. Salaku tambahan, upami anjeun cicing di nagara bagian Florida, anjeun bakal otomatis cocog pikeun hibah EASE, anu sakitar $ 1420 kanggo 2020-2021. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa mayar sakedik $ 353.75 / jam kiridit. Teras, nalika anjeun nambihan GI Bill, diskon militér sareng perusahaan, program pita konéng, dana sumber karir, beasiswa, Futures Terang, penghargaan Pell Grant, sareng beasiswa internal, sababaraha mahasiswa henteu mayar pisan.

Henteu kakantun, di universitas 4 taun umum, anjeun tiasa ngiringan kelas dugi ka 200-350 murid anu diajarkeun ku murid lulusan salami dua taun munggaran anjeun. Di Hodges, ukuran kelas urang rata-rata 12-15 sareng diajar ku dosen anu unggul pangajen kalayan pangalaman dunya nyata. Barina ogé, perhatian sareng dukungan anu anjeun tampi tiasa janten faktor penentu dina kasuksesan anjeun.

contona:

Anggota Florida sareng Warga Aktip anu ngalamar Hodges

Tingkat Sarjana = $ 595 per jam kiridit x 12 Jam Kredit FT = $ 7140– hibah EASE anu parantos $ 1420 per semester / ($ 2841 per taun) = 5720.00

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun 16 sks kanggo harga éta ku program Inti + 4 kami! $ 5720/16 Kiridit = $ 357.50 - $ 250 Diskon Militer Aktip = $ 103.75 per jam kiridit.

* Tarip SPP tiasa bénten-bénten dumasar kana kaayaan hiji individu sareng program studi anu dipilih. 

Hayu Pangadalian Médis Sareng Koordinator Bantuan Keuangan Mantuan Anjeun Ngabiayaan Masa Depan Anjeun. Larapkeun Dinten!

Tarif pangajaran

kuliah 

  • SPP Sarjana pikeun Sadaya Jam Kredit: $ 595 per jam kiridit
  • SPP Pascasarjana pikeun Sadaya Jam Kredit: $ 830 per jam kiridit
  • Inggris salaku Program Bahasa Kadua: $ 295 per jam kiridit
  • Kursus Bahasa Inggris intensif: $ 335 per jam kiridit.

SPP Program basis kohort:

SPP Program Inti BSN: $ 17,200.00 per sési
SPP Program Inti BSDH: $ 17,200.00 per sési

SPP Program EMS Inti - Lagu 1: $ 10,166.67 per sési
SPP Program EMS Inti - Lagu 2: $ 9,700.00 per sési
SPP Program EMS Inti - Lagu 3: $ 9,183.33 per sési
SPP Program EMS Inti - Lagu 4: $ 8,433.33 per sési

SPP Program Inti MAcc: $ 9,966.67 per sési

SPP Program Inti PTA: $ 10,933.33 per sési

SPP Program Inti PN: $ 36,980.00 per sési

SPP Program Inti CMHC (Cohort - Lagu): $ 9,271.43 per sési
SPP Program Inti CMHC (Non-Kohort) **: $ 830 per jam kiridit

Langganan Sarjana UPOWER ™ **: $ 3,000.00 per genep bulan
Langganan Pascasarjana UPOWER ™ **: $ 3,500.00 per genep bulan

Naha Pilih Universitas Hodges?

  • Ukuran Kelas Leutik
  • Kamampuhan Lulusan Gancangan
  • Pilihan Pangiriman Program Rupa-rupa Anu Pas Pikeun Kahirupan Anjeun
  • Kurikulum Dumasar Kana Padamelan Diajar ku profésor Tien Juara
  • Tanggal Mimiti Bulanan
  • Candak Hiji Kelas dina hiji Kalolobaan Kursus

 

 

Mimitian # MyHodgesStory Anjeun Dinten! 

waragad

BIAYA *

  • Fee Aplikasi Pascasarjana: $ 50
  • Fee Jasa Murid: $ 250 per sési
  • Biaya Buku / Sumberdaya (nalika henteu kalebetkeun): $ 0 - $ 400 per kursus, per sési

* Kanggo jadwal SPP sareng biaya anu lengkep, kalebet diskon, mangga tingali ayeuna Sarat & Kaayaan Pendaptaran kanggo inpo tambahan.

Ngamimitian dina #MyHodgesStory anjeun dinten ayeuna.

Sapertos seueur mahasiswa Hodges, kuring ngamimitian ngudag pendidikan anu langkung luhur dina kahirupan sareng kedah nyaimbangkeun padamelan, kulawarga, sareng kuliah sapinuh waktos.
Gambar Iklan - Ngarobih Masa Depan Anjeun, Nyiptakeun Dunya Anu Hadé. Universitas Hodges. Larapkeun Dinten. Lulusan langkung gancang - Hirup hirup anjeun ku cara - Online - Accredited - Attend Hodges U.
Anjeun moal mendakan perhatian, kualitas, sareng dukungan dimana waé. Kanyataan yén profesor resep ngajar anjeun, éta teu aya hargana. Pascasarjana Psikologi Terapan Vanessa Rivero.
Translate »