Hodges University Logo dianggo dina Header

Universitas Hodges Mangrupikeun Jalan pikeun Diversitas dina Pendidikan Tinggi

Keragaman mangrupikeun cara hirup di Hodges, dimana filsafat kaanekaragaman mangrupikeun cara anu kuat. Universitas urang diperkuat sareng diberdayakeun ku komunitas komunitas, dosen, sareng staf anu beragam, budaya, sareng staf anu nyayogikeun sababaraha sora sareng sudut pandang pikeun usaha urang babarengan. Kami hormat sareng ngahargaan nilai alamiah jalma ti sadaya ras, latar étnis, umur, génder, agama, orientasi seksual, cacat, status ékonomi atanapi Samaun, sareng sudut pandang anu sanés sareng béda-béda individu, sareng kami ngahargaan keragaman pamikiran. Kami komitmen pikeun kasabaran, sénsitip, pamahaman, sareng silih hormat dimana-mana di komunitas urang, sareng kami mastikeun jangji kami pikeun nyayogikeun tempat anu ramah pikeun hiji sareng sadayana.

Universitas Hodges parantos dingaranan Pamimpin Diversity sareng Inklusi ku Institute for Certification Diversity.

  • # 3 Kampus Kampus Paling Aman di Florida
  • Dingaranan di Niche's Most Diverse Colleges di Florida
Lembaga pikeun Sértipikat Diversitas pikeun Hodges University

Keragaman dina Kahirupan

Naha Keragaman Penting di Paguron luhur?

Masing-masing urang datang kana kuliah atanapi universitas pilihan urang ku sababaraha pangalaman urang sorangan anu ngawangun cara urang ningali dunya. Nalika urang ngamimitian pendak sareng jalma-jalma énggal dina populasi murid sasama sareng nyandak kursus sareng aranjeunna, urang mimiti ningali yén pangalaman kami ngan éta - pangalaman urang.

Kalayan pikiran kabuka, urang diajar kumaha pangalaman batur nyandak sudut pandang anu anyar pikeun visi urang sareng cara urang ningali dunya. Muka pikiran urang pikeun ngartos kaasup, ras, étnis sareng bédana gender, status Samaun, béda agama, umur, sareng status ékonomi ngajantenkeun urang janten jalma anu langkung saé. Nalika anjeun kaluar kana padamelan ku sudut pandang anyar ieu, anjeun bakal ningkatkeun daya saing ékonomi Amérika.

Universitas Hodges nawiskeun kaanekaragaman sareng kaasupan ka murid

Universitas Hodges fokus kana ngawangun jembatan ka komunitas anu langkung ageung sareng damel sareng kelompok pikeun masihan fokus anu langkung lega sareng langkung kasorot dina pangalaman kaagaman sareng kaunggulan inklusi ngalangkungan Dursasana masarakat. Nyarios kana fokus ieu, Hodges nyayogikeun kalénder kagiatan kaanekaragaman pikeun mahasiswa sareng anggota komunitas. Ngahontal ngartos naon anu ngajantenkeun urang masing-masing béda sareng unik, tingali sababaraha budaya dina tindakan, sareng anjeun bakal tumuh janten individu anu terang-terangan nampi bédana batur. Perspektif anyar ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nguatkeun pamahaman batur dina tempat damel.

Kumaha Hodges U Ngagem Bhinéka?

Hodges U nganut macem-macem cara. 

Kumaha? Ku ngungkulan tantangan anu sumping sareng parobihan demografi urang, sudut pandang anu bénten, sareng kaadilan di tempat damel. Hodges ngabahas tantangan-tantangan ieu kalayan fokus kana kaasupan, kompeténsi budaya, sareng kaadilan. Ku cara kieu, Universitas digawé pikeun nyiptakeun budaya anu euyeub sareng subur liwat badan murid anu beragam. Keragaman ieu ngabantosan murid-murid ngarasa diberdayakeun sareng tiasa nyandak diri pikeun diajar sareng tumuh.

Naha Kudu Anjeun Ngagem Bhinéka?

Upami anjeun ngarencanekeun damel dina pangawasan, atanapi bahkan dina hiji tim, penting pisan pikeun anjeun pikeun nganut lingkungan anu bageur pikeun hasil anjeun. Hodges parantos terang yén atasan dinten ayeuna kedah ngagaduhan kamampuan multikultural sareng antar-generasi, sareng kamampuan anu sami ogé ngamungkinkeun anjeun janten anggota produktif dina hiji tim. Anjeun ogé bakal diperyogikeun tanggung jawab pikeun produktivitas maksimal sareng kaasup pikeun sadayana dina seuseueurna tempat damel.

Kebutuhan ieu pikeun anjeun pikeun tiasa dianggo dina tim multikultural sareng antar-generasi mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun dedikasi Hodges pikeun nyiptakeun lingkungan anu beragam. Sagala hal anu kami lakukeun dipuseurkeun sareng nyiptakeun lingkungan pikeun siswa urang pikeun suksés, sareng pilihan urang pikeun nyayogikeun iklim diajar anu béda mangrupikeun bukti komitmen urang kana jalur kasuksesan anjeun.

Komunitas Universitas Hodges

Statistik Diversitas Hodges

Universitas Hodges ngabagéakeun murid-murid ti sagala ras, latar étnis, umur, génder, agama, orientasi seksual, cacad, status ékonomi atanapi Samaun, sareng sudut pandang anu béda-béda sareng béda-béda individu. Kami ngadorong masing-masing murid pikeun nyarios sareng ngajar ka anu sanés ngeunaan pangalaman anu beragam pikeun nyiptakeun iklim diajar elmu anu diperpanjang pikeun sadayana.

Kami komitmen pikeun nyiptakeun kampus anu beragam pikeun sadaya murid mendakan kasuksésan. Ieu di handap aya statistik pikeun Hodges University.

 

Pendaptaran Génder

  • Bikang: 62%
  • Jalu: 38%

 

Enrollment Balap sareng Étnis

  • Hispanik: 44%
  • Amérika Afrika: 12%
  • Bodas, Non-Hispanik: 38%
  • Anu sanés, Campur, atanapi henteu kanyahoan: 6%

 

Siswa minoritas umum sareng tingkat kaanekaragaman etnik pikeun Universitas Hodges nyaéta 62%. Bédana ieu ngajantenkeun kami salah sahiji organisasi pendidikan tinggi paling beragam di Florida. Kami ogé parantos dikenal salaku Institusi Pelayanan Hispanik anu luhur. Janten universitas anu paling beragam di Florida mangrupikeun tantangan anu urang tampi, pikeun dina ngusahakeun nawiskeun mahasiswa pendidikan anu beragam - urang milarian nyiptakeun dunya anu langkung saé pikeun urang sadayana.

Hubungi Hodges U Ngeunaan Diversity

Kami ngabagéakeun patarosan anjeun ngeunaan Diversity sareng Inklusi boh di kampus sareng di jero komunitas. Mangga kontak kami di:

Kantor Diversitas, Kaasup sareng Kompeténsi Budaya
4501 Boulevard Kolonial, Gedong H
Benteng Myers, FL 33966
Telepon: 1-888-920-3035
Universitas Hodges log sareng Hawk di luhur
Translate »