Hodges University Logo dianggo dina Header

Website Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Hatur nuhun pikeun ngadatangan halaman wéb Hodges. Universitas Hodges nuturkeun sadaya aturan sareng peraturan sakumaha anu diperyogikeun ku Florida Statutes, hukum Federal AS, sareng Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Universitas Hodges tiasa dipendakan sacara online di www.hodges.edu. Urang ogé ngagaduhan lokasi kampus di Fort Myers: 4501 Colonial Blvd., Fort Myers, FL 33966.

  • Situs kami ngagaduhan tindakan kaamanan pikeun mayungan leungitna, nyalahgunakeun, sareng / atanapi ngarobih inpormasi dina kadali kami. Kami ngalakukeun upaya anu saé pikeun nempatkeun kaamanan fisik, éléktronik, sareng manajerial anu cocog pikeun ngamankeun inpormasi anu kami kumpulkeun online. Nanging, kabijakan privasi halaman wéb Hodges henteu dihaja ditafsirkeun salaku janji kontraktual.
  • Kami ngumpulkeun data sacara sukarela-disayogikeun ngeunaan pangunjung halaman wéb kami ngalangkungan akun, aplikasi, sareng formulir kontak anu dikintunkeun ngalangkungan situs ieu.
    Salaku tambahan, kami nganggo data ngalacak halaman wéb pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu pangsaéna. Kami ogé nganggo cookies dina halaman wéb pikeun ngarahkeun sareng ngarobih inpormasi dumasar kana jalur Éntri anjeun kana situs. Situs ieu ogé ngumpulkeun inpormasi patalimarga sareng pengunjung sapertos domain internét sareng alamat internét tina komputer anu anjeun anggo ku ngagunakeun alat analitik wéb standar sareng alat pelacak. Inpormasi anu dikumpulkeun kanggo panggunaan internal hungkul pikeun ngadukung pendaptaran murid, ngaréspon pamundut pangunjung halaman wéb, sareng analytics halaman wéb.
  • Upami anjeun masihan koméntar kana naon waé dina halaman wéb kami, anjeun sacara sukarela ngirim alamat email sareng inpormasi sanés. Inpormasi ieu bakal dianggo pikeun masang rinci anjeun dina situs kami saluyu sareng panggunaan anu biasa. Upami anjeun hoyong inpormasi anjeun dipiceun, punten nyungkeun panyabutan ku ngirim email ka Adm@hodges.edu. Kami moal ngical atanapi nyatakeun inpormasi anjeun ka pihak katilu. Universitas Hodges saluyu sareng peraturan lokal, nagara bagian, sareng féderal anu berlaku pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi pribadi. Anjeun tiasa milih-kaluar tina Fitur Iklan Google Analytics ngalangkungan Setélan Iklan Google, Setélan Iklan pikeun aplikasi sélulér, atanapi cara anu sanés anu sayogi. Upami anjeun hoyong nganonaktifkeun pelacakan halaman wéb, punten saluyukeun pangaturan dina panyungsi anjeun pikeun ngahalangan pelacak.
  • Tautan kana sumber Internét éksternal, kalebet situs wéb, disayogikeun kanggo tujuan inpormasi waé; aranjeunna henteu mangrupikeun dukungan atanapi persetujuan ti Hodges University tina salah sahiji produk, jasa, atanapi opini perusahaan, organisasi, atanapi individu. Universitas Hodges henteu tanggung jawab pikeun akurasi, legality, atanapi eusi situs éksternal atanapi pikeun tautan anu salajengna. Hubungi situs luar pikeun waleran kana patarosan ngeunaan eusina.
  • Sadaya inpormasi dina halaman wéb kami disayogikeun kanggo tujuan inpormasi hungkul. Hodges sama sekali henteu nyarankeun jasa ka anjeun ngalangkungan panggunaan halaman wéb kami. Hodges dicekel henteu bahaya tina masalah anu tiasa timbul dumasar kana inpormasi anu dipendakan dina halaman wéb kami.
  • Halaman wéb kami tiasa diapdet iraha waé. Program gelar sareng program bantuan kauangan urang tiasa diluyukeun atanapi dirobih iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna.
  • Sacara umum, halaman wéb Hodges ditujukeun pikeun dianggo ku déwasa, kacuali khusus dilabélan pikeun murangkalih. Hodges henteu sacara sadar ngumpulkeun inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13. Upami urang terang yén kami parantos ngempelkeun Inpormasi Pribadi anak di handapeun umur 13 taun anu henteu disayogikeun ka kami sacara sukarela, kami bakal ngahapus data éta tina sistem kami.
  • Sadaya inpormasi anu aya dina situs wéb ieu dilindungi hak cipta dina Copyright Act of 1976. Anjeun moal nganggo kontén naon waé kalebet, tapi henteu diwatesan ku: gambar, data fakultas, atanapi logo tanpa ijin anu jelas ti Hodges University.
  • Upami anjeun mangrupikeun jalma anu aya dina UÉ sareng anjeun hubungan sareng Hodges dina kontéks Perhatosan ieu, GDPR nyayogikeun hak-hak ieu. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, mangga ngahubungan Petugas Perlindungan Data kami di Gloria Wrenn, jobs@hodges.edu..
  • Dibere nyaho - ngumpulkeun sareng panggunaan data anjeun anu dijelaskeun di dieu;
  • Ménta aksés kana atanapi ngabenerkeun data pribadi anu teu leres anu dicekel ngeunaan anjeun;
  • Nyuhungkeun data pribadi dihapus nalika henteu peryogi deui atanapi upami ngolah éta haram
  • Objek pikeun ngolah data pribadi pikeun tujuan pamasaran atanapi ku alesan anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna anu khusus;
  • Nyuhungkeun larangan ngolah data pribadi dina kasus-kasus spésifik;
  • Kengingkeun data pribadi anjeun ('data portability');
  • Nyuhunkeun henteu tunduk kana kaputusan anu didasarkeun ngan ukur dina ngolah data pribadi sacara otomatis, kalebet profil.
  • Data pribadi ngan bakal diolah nalika hukum ngamungkinkeun ieu kajantenan. Dina sababaraha kasus, Hodges tiasa nyayogikeun inpormasi sanés ngeunaan kagiatan ngolahna dina béja suplemén atanapi misah nyalira. Paling umum, data pribadi bakal diolah ku Hodges dina kaayaan sapertos kieu:
    • Dimana anjeun parantos masihan idin ka kami.
    • Dina raraga minuhan kawajiban Hodges ka anjeun salaku bagian tina kontrak padamelan atanapi pendaptaran anjeun.
    • Dimana Hodges kedah sasuai sareng kawajiban hukum (contona, deteksi atanapi pencegahan kajahatan sareng peraturan kauangan).
    • Dimana diperyogikeun pikeun kapentingan sah Hodges (atanapi kapentingan ti pihak katilu) sareng kapentingan sareng hak-hak dasar anjeun ulah ngaleungitkeun kapentingan éta.
    • Ngajaga kapentingan penting tina poko data atanapi jalma sanés (contona, dina kaayaan darurat médis).
    • Dina raraga ngalaksanakeun padamelan anu dilakukeun pikeun kapentingan umum atanapi ngalaksanakeun otoritas resmi anu ditanggung ku urang.

Salaku lembaga pendidikan tinggi Amérika, pamrosésan ampir sadaya data pribadi ku Hodges bakal kajantenan di Amérika Serikat. Anu sumping kana halaman wéb ieu ngaku yén data pribadi anu disayogikeun atanapi dikoléksi ngalangkungan halaman wéb na bakal ditransferkeun ka Amérika Serikat, sareng ku neraskeun nganggo halaman wéb sapertos kitu, anjeun satuju kana transfer ieu.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kawijakan kami ngeunaan istilah panggunaan anjeun, mangga ngahubungan kami di alamat email ngaku@hodges.edu.

Translate »